| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
majidconection
سرباز دوم
وضعيت: آفلاين 31 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 152 امتياز: 56 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 19:45:58 موضوع مطلب: ** پیر مرد خاص! $ |
|
|
پیرمردی 92 ساله که سر و وضع مرتبی داشت در حال انتقال به خانه سالمندان بود. همسر 70 سالهاش به تازگی درگذشته بود و او مجبور بود خانهاش را ترک کند.
پس از چند ساعت انتظار در سرسرای خانه سالمندان، به او گفته شد که اتاقش حاضر است. پیرمرد لبخندی بر لب آورد. همین طور که عصا زنان به طرف آسانسور میرفت، به او توضیح دادم که اتاقش خیلی کوچک است و به جای پرده، روی پنجرههایش کاغذ چسبانده شده است.
پیرمرد درست مثل بچهای که اسباببازی تازهای به او داده باشند با شوق و اشتیاق فراوان گفت:
«خیلی دوستش دارم.»
به او گفتم: ولی شما هنوز اتاقتان را ندیدهاید! چند لحظه صبر کنید الآن میرسیم.
او گفت: به دیدن و ندیدن ربطی ندارد. شادی چیزی است که من از پیش انتخاب کردهام. این که من اتاق را دوست داشته باشم یا نداشته باشم به مبلمان و دکور و... بستگی ندارد، بلکه به این بستگی دارد که تصمیم بگیرم چگونه به آن نگاه کنم.
من پیش خودم تصمیم گرفتهام که اتاق را دوست داشته باشم. این تصمیمی است که هر روز صبح که از خواب بیدار میشوم میگیرم.
من دو کار میتوانم بکنم. یکی این که تمام روز را در رختخواب بمانم و مشکلات قسمتهای مختلف بدنم که دیگر خوب کار نمیکنند را بشمارم، یا آن که از جا برخیزم و به خاطر آن قسمتهایی که هنوز درست کار میکنند شکرگزار باشم.
هر روز، هدیهای است که به من داده میشود و من تا وقتی که بتوانم چشمانم را باز کنم، بر روی روز جدید و تمام خاطرات خوشی که در طول زندگی داشتهام تمرکز خواهم کرد.
سن زیاد مثل یک حساب بانکی است. آنچه را که در طول زندگی ذخیره کرده باشید میتوانید بعداً برداشت کنید.
بدین خاطر، راهنمایی من به تو این است که هر چه میتوانی شادیهای زندگی را در حساب بانکی حافظهات ذخیره کنی.
از مشارکت تو در پر کردن حسابم با خاطرههای شاد و شیرین تشکر میکنم. هیچ میدانی که من هنوز هم در حال ذخیره کردن در این حساب هستم؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
|
majid_b
گروهبان
وضعيت: آفلاين 30 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1457 امتياز: 658 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهران
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 21:14:15 موضوع مطلب: |
|
|
_________________ ما سبز ها بی شماریم.
روز قدس ، روز ما بود
زنده باد این پیروزی
13 آبان ایران را سبز میکنیم
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
mahrooz
سرجوخه
وضعيت: آفلاين 23 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 450 امتياز: 7 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Tehran - California
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 22:19:41 موضوع مطلب: |
|
|
| مرسي و تكراري _________________ نامم را پدرم انتخاب کرد!
نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم!
دیگر بس است!
راهم را خودم انتخاب خواهم کرد...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
dull_boy
سرتیپ
وضعيت: آفلاين 1 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7492 امتياز: 8995 تشکر کرده: 1 تشکر شده 15 بار در 12 پست
محل سكونت: TehraN
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 22:38:56 موضوع مطلب: |
|
|
سن که رسید به عللی(از واژگان ترکی) _________________ GO, SO F@CKING DETERMINED, YEAH...YEAH GO, YOU BETTER BELIEVE IT CONFIDENCE
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
rabin2026
سرجوخه
وضعيت: آفلاين 26 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 466 امتياز: 77 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: کره ی زمين
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 23:04:03 موضوع مطلب: |
|
|
| KHOOB BOOD VA TEKRARI _________________ drift.com.my
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
Nawidsarwa
گروهبان دوم
وضعيت: آفلاين 6 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1155 امتياز: 15 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Mashhad
|
| ارسال شده در: چهارشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1388 10:19:29 موضوع مطلب: |
|
|
| هر جملش باحال بود و آموزنده _________________ چي ?؟
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
saeed_g21
سرباز صفر
وضعيت: آفلاين 15 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 38 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
| ارسال شده در: چهارشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1388 10:27:20 موضوع مطلب: |
|
|
| پند آميز بود :roll: |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
amir-ty
سرباز یکم
وضعيت: آفلاين 9 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 399 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
| ارسال شده در: چهارشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1388 13:36:49 موضوع مطلب: |
|
|
| مرسسیییییییییی _________________ نابرده رنج ، گنج میسر نمی شود
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
siron
ستوان دوم
وضعيت: آفلاين 12 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2801 امتياز: 2786 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
| ارسال شده در: چهارشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1388 15:23:25 موضوع مطلب: |
|
|
تكراري بود
_________________ Redeemer of SAYARON
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
shida121
سرباز صفر
وضعيت: آفلاين 19 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 36 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
| ارسال شده در: چهارشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1388 15:38:45 موضوع مطلب: |
|
|
| قشنگ بود . ولي اميدوارم من قبل از اينكه پير بشم بميرم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|