| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
dull_boy
سرتیپ
وضعيت: آفلاين 1 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7492 امتياز: 8995 تشکر کرده: 1 تشکر شده 15 بار در 12 پست
محل سكونت: TehraN
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 23:07:23 موضوع مطلب: یک اتفاق جالب |
|
|
یک مجله فرانسوی در شماره اخیر خود داستان عاشقانه جالبی را نقل می کند:
آرنولد پوینتر، ماهیگیر اهل جنوب استرالیا ماده کوسه سفیدی را که در طور ماهیگیری به دام افتاده بود، از مرگ حتمی نجات می دهد. این موضوع اکنون مشکلی برای ماهیگیر به وجود آورده. ماهیگیر می گوید:
"2 سال است که این کوسه مرا تنها نگذاشته، همیشه به دنبال من می آید. حضور او همه ماهی ها را فراری می دهد. و من دیگر نمی دانم چه کار باید بکنم؟"
خلاص شدن از دست یک کوسه 5 متری، به خصوص با وجود قوانین سازمان های حفاظت از محیط زیست کار ساده ای نیست، ولی ظاهرا رابطه احساسی دو طرفه ای بین ماهیگیر و کوسه به وجود آمده.
ماهیگیر می گوید: "هر وقت من قایقم را متوقف می کنم، به قایق نزدیک می شود، به پشت روی آب شناور می ماند تا من شکم و گردنش را نوازش کنم، سپس سر و صدا می کند، چشمانش را بر می گرداند و باله هایش را با خوشحالی به آب می زند!"
_________________ GO, SO F@CKING DETERMINED, YEAH...YEAH GO, YOU BETTER BELIEVE IT CONFIDENCE
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
|
prison_break
گروهبان سوم
وضعيت: آفلاين 20 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 737 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: جزایر لانگرهانس
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 23:14:01 موضوع مطلب: |
|
|
اوووخی تفلکی _________________
نازك آراي تن ساق گلي كه به جانش كشتم و به جان دادمش آب
------------------اي دريغا به برم مي شكند-------------------- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
dragon2008
گروهبان دوم
وضعيت: آفلاين 4 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1050 امتياز: 1239 تشکر کرده: 2 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 23:19:10 موضوع مطلب: |
|
|
| مگه کوسه ها دل ندارن :) |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
Cortex
مدیر انجمن
وضعيت: آفلاين 1 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1007 امتياز: 852 تشکر کرده: 1 تشکر شده 5 بار در 5 پست
محل سكونت: GorGaN
|
| ارسال شده در: چهارشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1388 00:20:59 موضوع مطلب: |
|
|
_________________ ---------------------
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
stune
سرباز صفر
وضعيت: آفلاين 13 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 21 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 3 ارديبهشت ماه ، 1388 14:36:36 موضوع مطلب: |
|
|
| من كه نفهميدم چي شد :x |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
dull_boy
سرتیپ
وضعيت: آفلاين 1 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7492 امتياز: 8995 تشکر کرده: 1 تشکر شده 15 بار در 12 پست
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 3 ارديبهشت ماه ، 1388 14:59:00 موضوع مطلب: |
|
|
| dragon2008 مي نويسد: |
| مگه کوسه ها دل ندارن :) |
دل دارن یه موقع دیدی هوس کرد اونو تو دلش نگه داره _________________ GO, SO F@CKING DETERMINED, YEAH...YEAH GO, YOU BETTER BELIEVE IT CONFIDENCE
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
blizzard
سرباز یکم
وضعيت: آفلاين 25 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 236 امتياز: 8 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: yashasin azerbayjan TABRIZ
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 3 ارديبهشت ماه ، 1388 16:01:26 موضوع مطلب: |
|
|
| فكر كنم داره اون ماهيگيره رو خر مي كنه كه يك روز يك لقمه چپش كنه _________________ تک سوگیلی ایستگلی دیل اولماز
اوزگه دیله قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
Yahel
گروهبان
وضعيت: آفلاين 6 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1450 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز-تهران
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 3 ارديبهشت ماه ، 1388 18:40:01 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز مثل اینکه خودت هم مطلب تکراری می زاری.....
:wink: :roll: :roll: _________________ خداوندا آرامشی عطا فرما.....
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
dull_boy
سرتیپ
|
| ارسال شده در: جمعه، 4 ارديبهشت ماه ، 1388 00:08:19 موضوع مطلب: |
|
|
| Yahel مي نويسد: |
دوست عزیز مثل اینکه خودت هم مطلب تکراری می زاری.....
:wink: :roll: :roll: |
بر منکرش لعنت _________________ GO, SO F@CKING DETERMINED, YEAH...YEAH GO, YOU BETTER BELIEVE IT CONFIDENCE
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|