کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 16 دي ماه ، 1388

دانلود مستقيم فيلم و زير نويس فارسي با لینک مستقیم ::: تيك دانلود دات كام :::: Forums

tikdownload.com :: نمايش موضوعات - گنجشک ** عشق ** خراشهای عشق مادر ** گواهی

گنجشک ** عشق ** خراشهای عشق مادر ** گواهی

tikdownload.com صفحه اول انجمن -> داستان های کوتاه و آموزنده

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

mahrooz
سرجوخه

وضعيت: آفلاين
23 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 450
امتياز: 7
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: Tehran - California

ارسال شده در: پنجشنبه، 22 اسفند ماه ، 1387 15:52:05    موضوع مطلب: گنجشک ** عشق ** خراشهای عشق مادر ** گواهی

گنجشک

روزها گذشت و گنجشك با خدا هیچ نگفت فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان این گونه می گفت : می اید ، من تنها گوشی هستم كه غصه هایش را می شنود و یگانه قلبی ام كه دردهایش را در خود نگه می دارد و سر انجام گنجشك روی شاخه ای از درخت دنیا نشست . فرشتگان چشم به لبهایش دوختند ، گنجشك هیچ نگفت و خدا لب به سخن گشود " با من بگو از انچه سنگینی سینه توست ." گنجشك گفت " لانه كوچكی داشتم، ارامگاه خستگی هایم بود و سرپناه بی كسی ام . تو همان را هم از من گرفتی . این توفان بی موقع چه بود ؟ چه می خواستی از لانه محقرم ؟ كجای دنیا را گرفته بود ؟ و سنگینی بغضی راه بر كلامش بست. سكوتی در عرش طنین انداز شد . فرشتگان همه سر به زیر انداختند. خدا گفت " ماری در راه لانه ات بود . خواب بودی . باد را گفتم تا لانه ات را واژگون كند. انگاه تو از كمین مار پر گشودی . گنجشك خیره در خدایی خدا مانده بود. خدا گفت " و چه بسیار بلاها كه به واسطه محبتم از تو دور كردم و تو ندانسته به دشمنی ام بر خاستی. اشك در دیدگان گنجشك نشسته بود . ناگاه چیزی در درونش فرو ریخت. های های گریه هایش ملكوت خدا را پر كرد....

کی می شود که بدانیم هر مشکلی، رحمتی از سوی خداست....

عشق

زمانی که فیض کاشانی در قمصر کاشان زندگی می کرد، پدر خانمش، ملاصدرا، چند روزی را به عنوان میهمان نزد او در قمصر به سر می برد.
در همان ایام در قمصر، جوانی به خواستگاری دختری رفت. والدین دختر پس از قبول خواستگار، شرط کردند که تا زمان عقد نه داماد حق دارد برای دیدن عروس به خانه عروس بیاید و نه عروس حق دارد به بیرون خانه برود.

از این رو، عروس و داماد که عاشق و شیدای همدیگر بودند و می خواستند همدیگر را ببینند، به فکر چهره ای افتادند که نه با شرط مخالفت بشود و نه والدین عروس متوجه بشوند.

لذا عروس حیله ای زد و گفت: من فلان موقع به قصد تکاندن فرش به پشت بام می آیم و تو هم داخل کوچه بیا، همدیگر را ببینیم.

در آن وقت مقرر، دختر فرش خانه را به قصد تکاندن به پشت بام برد و فرش را تکان می داد و داماد هم از داخل کوچه نظاره گر جمال دلنشین عروس خانم بود و مدام این جملات را می خواند:

اومدی به پشت بوندی اومدی فرش و تکوندی
اومدی گردی نبوندی اومدی خودت و نشوندی
در این حال، عارف بزرگوار، ملاصدرا از کوچه عبور می کرد و این ماجرا را دید و شروع به گریه کردن کرد.

او یک شبانه روز بلند گریه می کرد تا این که فیض کاشانی از او پرسید:

چرا این گونه گریه می کنی؟

ملاصدرا گفت: من امروز پسری را دیدم که با معشوقه خود با خوشحالی سخن می گفت.

گریه من از این جهت است که این همه سال درس خوانده ام و فلسفه نوشتم و خود را عاشق خدای متعال می دانم اما هنوز با این حال و صفایی که این پسر با معشوقه خود داشت من نتوانستم با خدای خود چنین سخن بگویم. لذا به حال خود گریه می کنم.

خراشهای عشق مادر

چند سال پیش در یک روز گرم تابستان پسر کوچکی با عجله لباسهایش را درآورد و خنده کنان داخل دریاچه شیرجه رفت. مادرش از پنجره نگاهش میکرد و از شادی کودکش لذت میبرد. مادر ناگهان تمساحی را دید که به سوی فرزندش شنا میکند. مادر وحشت زده به سمت دریاچه دوید و با فریاد پسرش را صدا زد. پسر سرش را برگرداند ولی دیگر دیر شده بود .... تمساح با یک چرخش پاهای کودک را گرفت تا زیر آب بکشد. مادر از راه رسید و از روی اسکله بازوی پسرش را گرفت. تمساح پسر را با قدرت میکشید ولی عشق مادر به کودکش آنقدر زیاد بود که نمیگذاشت او بچه را رها کند. کشاورزی که در حال عبور از آن حوالی بود، صدای فریاد مادر را شنید، به طرف آنها دوید و با چنگک محکم بر سر تمساح زد و او را کشت. پسر را سریع به بیمارستان رساندند. دو ماه گذشت تا پسر بهبودی مناسب بیابد. پاهایش با آرواره های تمساح سوراخ سوراخ شده بود و روی بازوهایش جای زخم ناخنهای مادرش مانده بود.
خبرنگاری که با کودک مصاحبه میکرد از او خواست تا جای زخمهایش را نشان دهد. پسر شلوارش را بالا زد و با ناراحتی زخم ها را نشان داد، سپس با غرور بازوهایش را نشان داد و گفت : این زخم ها را دوست دارم، اینها خراش های عشق مادرم هستند

گواهی

روزی روزگاری روباهی در جنگل با خرگوشی ملاقت کرد.
خرگوش گفت (تو کیستی؟))
و روباه پاسخ داد(من یک روباه هستم و اگر بخواهم می توانم تو را بخورم.))
خرگوش پرسید(تو چطور می توانی ثابت کنی که روباه هستی ؟))
روباه نمی دانست که چه بگوید ،زیرا در گذشته خرگوش ها همیشه از او فرار می کردند واز این سئوال ها نمی پرسیدندوآنگاه خرگوش گفت (اگر بتوانی نوشته ای به من نشان بدهی که تو روباه هستی من باور خواهم کرد.))
پس روباه نزد شیر دوید واز او یک گواهی گرفت که او یک روباه هست .وقتی به مکانی رسید که خرگوش در آنجا منتظر بود ،شروع کرد به بلند خواندن آن سند .این کار چنان او را خوشحال کرد که با لذتی فراوان روی هر جمله و پارا گراف تِأمل میکرد.
در همین احوال خرگوش که خلاصه مطالب را از همان چند خط اول گرفته بود در جنگل گم شد و دیگر دیده نشد .روباه نزد شیر بازگشت و دید که گوزنی با شیرصحبت میکند.
گوزن میگفت(من می خواهم یک گواهی کتبی داشته باشم تا ثابت کند که شما شیر هستید.))
شیر گفت(وقتی من گرسنه نباشم نیازی ندارم به خودم زحمت بدهم .وقتی گرسنه باشم تو نیاز به هیچ سند کتبی نداری.))
روباه به شیر گفت(وقتی من یک گواهی برای خرگوش می خواستم چرا به من نگفتی که چنین بگویم؟))شیر گفت(دوست عزیزم تو باید می گفتی که این گواهی را برای خرگوش می خواستی .من فکر کردم که تو این گواهی را برای انسان های احمقی می خواهی که برخی از این حیوانات دیوانه ای این بازی را از آنها یاد گرفته اند)).

بازگشت به بالا

تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
amir31_s(شنبه، 24 اسفند ماه ، 1387 00:49:31), siavash1352(شنبه، 24 اسفند ماه ، 1387 10:18:34),  

dull_boy
سرتیپ

1 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 7439
امتياز: 8889
تشکر کرده: 1
تشکر شده 15 بار در 12 پست

محل سكونت: TehraN

ارسال شده در: پنجشنبه، 22 اسفند ماه ، 1387 16:54:49    موضوع مطلب:

بازگشت به بالا

khalaf
سرباز دوم

26 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 174
امتياز: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: پنجشنبه، 22 اسفند ماه ، 1387 17:08:11    موضوع مطلب:

اخری باحال بود

بازگشت به بالا

amirsaha
ستوان دوم

4 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2891
امتياز: 858
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسال شده در: پنجشنبه، 22 اسفند ماه ، 1387 18:36:36    موضوع مطلب:

همه زیبا بودن ممنون

بازگشت به بالا

cheetah
سرباز یکم

23 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 258
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: TehraN

ارسال شده در: پنجشنبه، 22 اسفند ماه ، 1387 23:10:56    موضوع مطلب:

همش عالی بود . از این مطالب بازم بذار .

بازگشت به بالا

amir-ty
سرباز یکم

9 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 399
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: جمعه، 23 اسفند ماه ، 1387 00:38:31    موضوع مطلب:

بازگشت به بالا

BIAAA
گروهبان دوم

26 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1265
امتياز: 133
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: تهران

ارسال شده در: جمعه، 23 اسفند ماه ، 1387 00:42:00    موضوع مطلب:

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

siron
ستوان دوم

12 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2801
امتياز: 2786
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: جمعه، 23 اسفند ماه ، 1387 19:48:12    موضوع مطلب:

بازگشت به بالا