وضعيت: آفلاين 21 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 620 امتياز: 1118 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: طهران
ارسال شده در: سه شنبه، 15 دي ماه ، 1388 17:26:47 موضوع مطلب:
ksjvk مي نويسد:
mms24dp مي نويسد:
من خودم دارم یه رنو 21 سالم در حد نو میخرم 2 تومن 4 نفر راحت میشینن. هندلینگش توپ توپه. لوازمش هم استوک مثل پشکل ریخته.
رنو 21 دو تومن؟
2 تومن. در حد خیلی خیلی تمیزش 3 تومن. همه چیزش فابریک . بدون تصادف.
لوازمش هم فراوونه . البته تو تهران. الان خودم یکی دارم . خداییش تعریف بد شنیده بودم ولی واقعآ ماشین خوبیه سواریش خیلی عالیه . من خودم سمند. پزو 405. داشتم با هیچ کدوم مثل این حال نکردم. فقط امکاناتش یه کم ضعیفه. لوازم یدکیش هم دو سه جا هست استوک به شرط میفروشن از فرانسه میارن. چون از آشناهامن
_________________ composer user . dj . rock . pop . with
all of studio sound maker. fl.studio- dj creator and......
.ur sincerly: majid
وضعيت: آفلاين 9 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1246 امتياز: 2602 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: Terooon
ارسال شده در: سه شنبه، 15 دي ماه ، 1388 17:29:48 موضوع مطلب:
اینو کم داشتیم که درس شد
_________________ The Spirit Of Resistance To Government Is So Valuable On Certain Occasions , That I Wish It Always To Be Kept Alive ...........Thomas Jefferson
وضعيت: آفلاين 9 دي ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 159 امتياز: 44 تشکر کرده: 3 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 16 دي ماه ، 1388 08:49:54 موضوع مطلب:
اگه بیاد ایران کمتر از 10 میلیون نمیشه مثل همه ماشینای آشغال وطنی. البته سو تعبیر نشه منظورن در نقایسه با ماشینای توپ و ارزونتر خارجیه که وقتی میاد ایران قیمتش چند برابر میشه.
_________________ کمترین ساغر بزم خوش او شد کوثر
دل چون شیشه ما هم قدح ایشان باد