| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
miladraul
سرجوخه
وضعيت: آفلاين 9 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 595 امتياز: 1132 تشکر کرده: 5 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 18:25:30 موضوع مطلب: اهنگ خیلی باحال Taylor Swift و T-Pain به اسم Thug Story (لینک جدید اضافه شد.) |
|
|
به به! ما که مفیوض گشتیم! شما هم مفیوض گردید! فقط مراقب باشید فیض مرگ نشوید.
(حجم:75 مگ-رپیدشیر)
(حجم:4 مگ-Deposit Files)
با تشکر از مگنت خان برای معرفی این اهنگ.
ویرایش:سبک اهنگ رپ ه.
آخرين ويرايش توسط miladraul در تاريخ جمعه، 11 دي ماه ، 1388 15:03:06; دفعات ويرايش در مجموع 5 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از miladraul تشکر کرده اند ksjvk |
|
|
|
dull_boy
سرتیپ
وضعيت: آفلاين 1 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7492 امتياز: 8995 تشکر کرده: 1 تشکر شده 15 بار در 12 پست
محل سكونت: TehraN
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 18:40:08 موضوع مطلب: |
|
|
خوب چه سبکیه؟_________________ GO, SO F@CKING DETERMINED, YEAH...YEAH GO, YOU BETTER BELIEVE IT CONFIDENCE
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
mona3
سرباز دوم
وضعيت: آفلاين 29 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 185 امتياز: 376 تشکر کرده: 5 تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 19:02:58 موضوع مطلب: |
|
|
| tnx |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
shahin5d
گروهبان
" alt="" border="0" /> وضعيت: آفلاين 2 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1382 امتياز: 3004 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 22:00:43 موضوع مطلب: |
|
|
| hd رو دان کردم.تصویرش گیر میکنه با چه نرم افزاری باز کنم.؟ _________________ من یه درد مشترکم فریاد کن منو دیوار و بشکن و بیرون بزن از این تنو)
(رها شو رها شو تو وسعت دنیا رها شو با هر رنگ پوستی و زبونی هم صدا شو
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از shahin5d تشکر کرده اند miladraul |
|
|
|
miladraul
سرجوخه
وضعيت: آفلاين 9 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 595 امتياز: 1132 تشکر کرده: 5 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
| ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 22:37:12 موضوع مطلب: |
|
|
| shahin5d مي نويسد: |
| hd رو دان کردم.تصویرش گیر میکنه با چه نرم افزاری باز کنم.؟ |
یعنی چی گیر میکنه؟! با K-Lite امتحان کردی؟ اگه نه که دانلودش کن اگه اره با CyberLink امتحان کن.(این حجمش بیشتره ولی خیلی خوبه من خودم برای بلوری دانلودش کردم خیلی راضیم). |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
shahin5d
گروهبان
" alt="" border="0" /> وضعيت: آفلاين 2 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1382 امتياز: 3004 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
| ارسال شده در: جمعه، 11 دي ماه ، 1388 12:34:32 موضوع مطلب: |
|
|
| miladraul مي نويسد: |
یعنی چی گیر میکنه؟! با K-Lite امتحان کردی؟ اگه نه که دانلودش کن اگه اره با CyberLink امتحان کن.(این حجمش بیشتره ولی خیلی خوبه من خودم برای بلوری دانلودش کردم خیلی راضیم). |
تو همون صحنه اول میمونه.اهنگ پخش میشه ولی تصویرش تکون نمیخوره.با klite و powerdvd امتحان کردم فرقی نکرد _________________ من یه درد مشترکم فریاد کن منو دیوار و بشکن و بیرون بزن از این تنو)
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
miladraul
سرجوخه
|
| ارسال شده در: جمعه، 11 دي ماه ، 1388 13:35:43 موضوع مطلب: |
|
|
تو همون صحنه اول میمونه.اهنگ پخش میشه ولی تصویرش تکون نمیخوره.با klite و powerdvd امتحان کردم فرقی نکرد |
والا نمیدونم اگه میخوای کیفیت کمو دانلود کن یا اگه حوصله داری دوباره دانلود کنی صبر کن چند تا لینک جدید پیدا میکنم میذارم.شرمنده. |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
shahin5d
گروهبان
|
| ارسال شده در: جمعه، 11 دي ماه ، 1388 13:38:06 موضوع مطلب: |
|
|
تو همون صحنه اول میمونه.اهنگ پخش میشه ولی تصویرش تکون نمیخوره.با klite و powerdvd امتحان کردم فرقی نکرد |
والا نمیدونم اگه میخوای کیفیت کمو دانلود کن یا اگه حوصله داری دوباره دانلود کنی صبر کن چند تا لینک جدید پیدا میکنم میذارم.شرمنده. |
دستت درد نکنه.ببین میتونی فرمت avi رو پیدا کنی _________________ من یه درد مشترکم فریاد کن منو دیوار و بشکن و بیرون بزن از این تنو)
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
miladraul
سرجوخه
|
| ارسال شده در: جمعه، 11 دي ماه ، 1388 13:59:07 موضوع مطلب: |
|
|
چند تا لینک Avi پیدا کردم وایسا دارم خودم یکیشو دانلود امتحان میکنم اگه درست بود تو همین پست میذارمش.
ویرایش:لینک درسته کیفیتش هم بالاست به پست اول اضافه میکنم. _________________ HALA EL CAPITAN.............HALA LOS GALACTICOS
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
shahin5d
گروهبان
|
| ارسال شده در: شنبه، 12 دي ماه ، 1388 12:55:21 موضوع مطلب: |
|
|
| دان کردم.دستت درد نکنه.خیلی باحال بود _________________ من یه درد مشترکم فریاد کن منو دیوار و بشکن و بیرون بزن از این تنو)
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|