| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
dull_boy
سرتیپ
وضعيت: آفلاين 1 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7489 امتياز: 8989 تشکر کرده: 1 تشکر شده 15 بار در 12 پست
محل سكونت: TehraN
|
| ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 22:46:49 موضوع مطلب: |
|
|
دیگه چیزایی که دیدم چیزایی که سرشون دعوا شده رو دیدم و گفتم
من خودم کسی بودم که هر سال میرفتم هیئت ولی از وقتی اینا رو دیدم دیگه نمیرم تا حد اقل نبینم دارن به اسم عزاداری چه کار ها که نمیکنن_________________ GO, SO F@CKING DETERMINED, YEAH...YEAH GO, YOU BETTER BELIEVE IT CONFIDENCE
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
fesgheli
استوار دوم
وضعيت: آفلاين 13 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1840 امتياز: 3618 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 1 پست
محل سكونت: Erth
|
| ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 22:53:08 موضوع مطلب: |
|
|
| dull_boy مي نويسد: |
من خودم کسی بودم که هر سال میرفتم هیئت ولی از وقتی اینا رو دیدم دیگه نمیرم تا حد اقل نبینم دارن به اسم عزاداری چه کار ها که نمیکنن |
همیشه حقیقت تلخه_________________ Here we go again |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
Vampire_CS
مدیر انجمن
وضعيت: آفلاين 22 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3304 امتياز: 4276 تشکر کرده: 4 تشکر شده 5 بار در 4 پست
|
| ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 22:57:22 موضوع مطلب: |
|
|
منم همینو موندم دیگه
میگند همه چیزو میدونستند اگه میدونستند همچین میشه یه همچین کاری میکردند؟!
شک میکنه به خدا آدم _________________ از انقلاب ترافیکش ماند و از آزادی میدانش، از استقلال هتل و از جمهوری خیابانش
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
ezrail
استوار
وضعيت: آنلاين 7 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 2218 امتياز: 3352 تشکر کرده: 2 تشکر شده 16 بار در 12 پست
|
| ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 23:10:26 موضوع مطلب: |
|
|
| dull_boy مي نويسد: |
من خودم کسی بودم که هر سال میرفتم هیئت ولی از وقتی اینا رو دیدم دیگه نمیرم تا حد اقل نبینم دارن به اسم عزاداری چه کار ها که نمیکنن |
دادا اگه بدونی ظهر عاشورا چه اعصابی از من خورد میشه
بعضی از این بچه ک ....ها زیدانشون رو دعوت میکنن بعد الکی دست میکنن تو چشماشون تا اشکشون در بیاد و بعد هم خودشون رو پهن میکنن وسط جمعیت که مثلا بی هوش شدن بی وجودای معرفت ندار
البته اینا تعدادشون خیلی کمتر از اونایی هست که به عشق امام حسین میان هیئت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
Vampire_CS
مدیر انجمن
وضعيت: آفلاين 22 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3304 امتياز: 4276 تشکر کرده: 4 تشکر شده 5 بار در 4 پست
|
| ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 23:32:00 موضوع مطلب: |
|
|
_________________ از انقلاب ترافیکش ماند و از آزادی میدانش، از استقلال هتل و از جمهوری خیابانش
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
fesgheli
استوار دوم
وضعيت: آفلاين 13 تير ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1840 امتياز: 3618 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 1 پست
محل سكونت: Erth
|
| ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 23:35:45 موضوع مطلب: |
|
|
کلا امام حسین شهید نشد که هر سال براش گریه کنیم باید عبرت بگیریم
من که به ای چشم محرمو نیگا می کنم چون یا گریه کردن اتفاقی نمیوفته_________________ Here we go again |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
popcom
سرباز صفر
وضعيت: آفلاين 29 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 38 امتياز: 80 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: اصفهان
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 24 آذر ماه ، 1388 12:00:26 موضوع مطلب: |
|
|
| Vampire_CS مي نويسد: |
منم همینو موندم دیگه
میگند همه چیزو میدونستند اگه میدونستند همچین میشه یه همچین کاری میکردند؟!
شک میکنه به خدا آدم |
عزیز من اون خوک صفتایی که این کارارو میکنن فقط به فکر سوء استفاده هستن , حالا محرم نباشه از یه چیز دیگه سوء استفاده میکنن , اگه امام حسین میخواست از سوء استفاده این اقلیت اونم توی آخرالزمان بترسه باید از میلیونها شیعه واقعیش طی1300 1400 سال و تا ظهور چشم پوشی می کرد , ضمنا اماما علمشون رو از جانب خدا میگیرند و هیچ کس نمی دونه امام حسین اونروز از تمام وقایع امروز خبر داشتن یا نداشتن , اگه خدا صلاح دونسته باشه علم به امروزم شاید اونروز بهشون عطا کرده باشه.
ضمنا خوشبختانه این چند سال مردم یکم بیدارتر شدند تو این قضیه و اکثر حسینیه ها فضای مردونه و زنونه رو کاملا از هم جدا میکنن , اونجا دیگه مجالی واسه عرض اندام پسرا واسه دخترا نمی مونه
خاک پای همه عاشقای ثارالله رو میبوسم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
mms24dp
سرجوخه
وضعيت: آفلاين 21 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 620 امتياز: 1118 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: طهران
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 24 آذر ماه ، 1388 13:22:42 موضوع مطلب: |
|
|
انسان به هر چی عشق واقعی داشته باشه (البته از نوع + ) خداوند زندگیشو هدفمند میکنه و زندگی واسش معنی پیدا میکنه.
اصل آدمیت به عاشورا رفتن و سینه زدن و نماز خوندن نیست. اصل ماهیت و شخصیت انسان بودنه که انسان و حیوان از هم سوا میکنه
پس انسان باشیم _________________ composer user . dj . rock . pop . with
all of studio sound maker. fl.studio- dj creator and......
.ur sincerly: majid
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
Vampire_CS
مدیر انجمن
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 24 آذر ماه ، 1388 22:56:57 موضوع مطلب: |
|
|
من معتقدم با گریه کردن و سینه زدنو قمه زدن و شام دادنهای بی مورد نه تنها امام و خدا راضی نمیشند بلکه برعکس عمل میکنه
چرا مثل آدم نمیرند چنتا گشنه رو سیر کنند؟
الکی فقط خرج میکنند که اسمشون بی افته سره زبونا!
باید به فقرا کمک کرد نه با این هزینه های الکی فشار رو روشون زیاد کرد _________________ از انقلاب ترافیکش ماند و از آزادی میدانش، از استقلال هتل و از جمهوری خیابانش
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|
ezrail
استوار
وضعيت: آنلاين 7 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 2218 امتياز: 3352 تشکر کرده: 2 تشکر شده 16 بار در 12 پست
|
| ارسال شده در: سه شنبه، 24 آذر ماه ، 1388 23:50:35 موضوع مطلب: |
|
|
| واقعا افتخار میکنم که در فرومی فعالیت دارم که چنین کاربرای فهمیده و با کمالاتی داره |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
|
|