وضعيت: آفلاين 15 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 644 امتياز: 8 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Tehran
ارسال شده در: شنبه، 17 مرداد ماه ، 1388 16:40:28 موضوع مطلب: خداحافظی «پسر محبوب هالیوود»!
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «براد پیت»، پسر محبوب هالیوود كه 45 ساله است، پس از اكران جدیدترین فیلماش در برلین اعلام كرد، سینما دیگر هیچ جذابیتی برای وی ندارد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، «براد پیت» اعلام كرد: «طی سالها حضورم در سینما به هر آنچه خواستم، رسیدم و فكر نمیكنم طی سالهای آینده موقعیتهای بهتری در انتظارم باشد.»
وی كه روز شنبه در مراسم اكران «حرامزادههای عوضی» در برلین آلمان حضور داشت گفت: «بهنظر من بازیگری در سینما، یك بازی مخصوص نسل جوان است و برای افراد میانسال دیگر جذابیتی ندارد. من به هرآنچه خواستهام رسیدهام و دیگر احساس رهایی از سینما را دارم؛ هرچند هنوز هم رویاهای بازیگری در ذهنم وجود دارد.»
«براد پیت» كه در سال 2007 بهترین بازیگر مرد جشنواره ونیز شد، در فیلمهای معروف و پرفروشی چون «پس از خواندن بسوزان»، «ماجرای عجیب بنجامین باتن»، «ترور جسی جیمز»، «11 یار اوشن»، «بابل»، «آقا و خانم اسمیت»، «باشگاه مشتزنی» و «تروی» نقشآفرینی داشته اس