کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 13 بهمن ماه ، 1388

نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل: Forums

tikdownload.com :: نمايش موضوعات - مهران خان بيا تو :x :x :x :x :x :x :x :x

مهران خان بيا تو :x :x :x :x :x :x :x :x
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي

tikdownload.com صفحه اول انجمن -> کلیپ و عکس برای موبایل

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

khiyal
سرباز صفر

وضعيت: آفلاين
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 53
امتياز: 2
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 00:21:21    موضوع مطلب:

PAIOM مي نويسد:
ezrail مي نويسد:
mehran مي نويسد:
تمام تاپيك هاي سياسي حذف شده ! به دليل اجبار ! :roll: شرمنده نميشه هر حرفي رو زد محدوديت وجود داره

حدسم به يقين تبديل شد
حتما با پول اسپانسر سايت هاي اينترنتي شدن و اختيار سايت هارو بدست گرفتن :roll:
كه در سايت ها خلاف دولت حرف بزنن و مردم رو نسبت به دولت احمدي بدبين كنن
و از اين طريق شايعات خودشون رو پخش كنن :roll:
پس بگو چرا نظر سنجي هاي اينترنتي
در تمام سايتها به نفع مير حسين بود
عجب سياست نابي
از اين دوم خردادي ها هر چي بگي بر مياد

جون مادرت اين يكي رو ديگه پاك نكن

آره داداش ، از این دوم خردادیها هر چی بگی برمیاد.
حالا خوبه اون اویل عقده ای رو با لگد از سایت بیرون کردن. دلم خنک شد .
اون اویل هم از طرفدارای همین موسوی ( هالک ) بود دیگه.
از طرفدارای موسوی بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.
الان اگه به من فحش ندادن .
جنبه ندارن. ، نه جنبه ی انتخابات ، نه جنبه ی حرف زدن.

اره من طرفدار سید هستم تا اخرش هم هستن.

تا زمانی که حاتون رو جا نیاوردیم هستم و خواهم بود.

در ضمن من عقیده ای نیستم.شما هستین.چون همش به یک جهت حرکت میکنین و هیچ چیزی رو نمیدیدین.هیچ حرف منطقی نمیزدین.من نیستم شما هستین.

شما عقیده ای به کی میگین به من توضیح بدین؟؟؟

بازگشت به بالا

rasa_khole
سرباز صفر

28 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 6
امتياز: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 00:35:02    موضوع مطلب:

PAIOM و ezrail محترم و حامی آقای احمدی نژاد:
واسم جای تعجب داره که شما هنوز از این اقای به ظاهر درست کار و باطنا درغگو و توهمی طرفداری میکنید!!!
از گفتن کلمات دروغگو و یا توهمی به منزله ی توهین برداشت نکنید چون همه ی این کلمات این آقای رییس جمهور رو به طور کامل و واقعی توصیف میکنن.
میگید موسوی بد، قبول - میگید رفسنجانی بد، قبول - میگید خاتمی و دوم خردادی ها و کروبی و خیلی های دیگه بد، قبول، ولی چرا میگید این آقای احمدی ِ توهمی خوب؟
راحت ترین و بارز ترین دروغش مسئله ی نفته!!!
چهار سال پیش توی 50% پوستر ها و بیلبورد های تبلیغاتیش نوشته بود " نفت را بر سر سفره های مردم می آوریم "، همین الان برید ازش بپرسید که چی شد پس؟! مطمئن باشید میگه من؟ من این حرف رو زدم؟ اینا همش توطئه ی امریکاست.
این آقای ساده لوح و توهمی واقعا باورش شده که 24 میلیون رای داره، همین طور شما هایی که بهش رای دادید.
قبلا ها از آدم هایی به عنوان نصیحت شنیده بودم که آدمهای که نمیترسند یا شجاعند و یا اصلا نمیفهمند، خوب در مورد این آقا باید گفت که طرفداراش که دم از نترس بودنش میزنند بخاطر ِ اینه که این اقا اصلا نمیفهمه که چی به چیه!!!
حتما خیلی هاتون در مورد همجنسگرایی احمدی و مشایی شنیدید!!! هر روز که از این شایعه میگذره خود ِ احمدی نژاد داره یه کار میکنه که عموم ِ مردم باور کنند که این شایعه حقیقت داره، نمونه اش هم میشه به این عکس العملش نسبت به اژه ای و صفار هرندی دونست، چون از مشایی طرفداری نکردند بیرون گذاشته شدند، عکس العملی که به زبان عامیانه میشه گفت که دفاع از ناموس بوده، ناموسی به نام مشایی.
حرف برای زدن زیاده، چون تا دلتون بخواد این آقا دروغ زیاد گفته، ولی خدا رو شکر زمان ِ اندکی از عمر سیاسی ایشون مونده، به نظرم احتیاجی به این همه راهپیمایی آدم های محترم و با شعور نیست، چون این آقا از روی توهمی بودن و باور کردن اینکه 24 میلیون نفر بهش رای دادن، دستی دستی، عمر سیاسی خودش رو کوتاه میکنه.
انقلاب 57، مربوط به آدم های چشم بسته و کم سواد بود که چیزی از دموکراتیک نمیفهمیدند، اما الان فرزند های این آدم ها با چشمانی باز و فهمیدن دموکراتیک پا به عرصه گذاشتن، به امید ِ ایرانی پایدار و متحد و آرام.

(نظر ِ شما دو دوست محترم رو که خوندم دیدم واقعا مثل کپک سرتون رو کردید زیر برف، مسئله ای به این سادگی رو درک نمیکنید که وزارت اطلاعات و سازمان هایی از این قبیل که با دولت مرتبط هستند به سایت ها فشار وارد میکنند که بر علیه دولت چیزی نوشته نشه، اگر دوم خردادی ها قدرتی داشتند که الان مملکت این طور قاراشمیش نبود.
سازمانی به نام گرداب وجود داره زیر نظر وزارت اطلاعات، که به نوعی توی اینترنت به دنبال فیلتر کردن و دستگیری عوامل ضد دولت هستند، البته شایان ذکر ِ که سازمان هایی از این قبیل با نام های دیگه هم کم نیستند ولی این سازمان که زیر نظر وزارت اطلاعات است از همه معروف تر و عملی کننده تر از بقیه ی سازمانهاست.)

راستی، یکی از نمونه هاش هم میشه به خانوم آقای الهام، فاطمه رجبی اشاره کرد، که الحمدالله طرفدار ِ پر و پا قرص احمدیه، فکر نمیکنم بی شعور تر و بد دهان تر از این زن توی دولت و افراد وابسته به دولت وجود داشته باشه، به طوری که در سال 85 به آقای ضرغامی که در طرفداری از احمدی چیزی کم نداره با لحنی صحبت کرده که خود ِ دولت مجبور به فیلتر کردن این نامه در خبر گزاری های مختلف شده، نمونه ی این نامه در خبر گزاری ِ آفتاب:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

البته نباید گفت، ولی در youtube اگر اسم این بانوی گرامی ِ اسلام !!! رو سرچ کنید متوجه میشید که این خانوم برای چی این قدر بد دهنه و چرا شایعاتی در مورد این خانوم و احمدی نژاد در اومده.
البته نمونه های بد دهنی این خانوم هم به دیگر افراد از جمله آقای موسوی خامنه هم موجوده در اینترنت، مثل:

باز هم احمدی عالیه؟!!!
البته مطمئنم که این آقا تا چند وقت دیگه ادعای مهدی بودن هم میکنه.

آخرين ويرايش توسط rasa_khole در تاريخ سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 00:46:46; دفعات ويرايش در مجموع 2 مرتبه

بازگشت به بالا

teymoorlang
گروهبان

21 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1320
امتياز: 60
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: تهران

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 00:44:54    موضوع مطلب:

ما وارد بحث سياسي نميشيم

كه شكلم شكل تنهاييس

ببين مرگ مرا در خود

كه مرگ من تماشاييست

بازگشت به بالا

PAIOM
سرباز صفر

14 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 70
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 00:54:21    موضوع مطلب:

khiyal مي نويسد:
PAIOM مي نويسد:
ezrail مي نويسد:
mehran مي نويسد:
تمام تاپيك هاي سياسي حذف شده ! به دليل اجبار ! :roll: شرمنده نميشه هر حرفي رو زد محدوديت وجود داره

حدسم به يقين تبديل شد
عجب سياست نابي

جنبه ندارن. ، نه جنبه ی انتخابات ، نه جنبه ی حرف زدن.

اره من طرفدار سید هستم تا اخرش هم هستن.

تا زمانی که حاتون رو جا نیاوردیم هستم و خواهم بود.

در ضمن من عقیده ای نیستم.شما هستین.چون همش به یک جهت حرکت میکنین و هیچ چیزی رو نمیدیدین.هیچ حرف منطقی نمیزدین.من نیستم شما هستین.

شما عقیده ای به کی میگین به من توضیح بدین؟؟؟

اولاً که عقیده ای نه ، عقده ای
دوماً من به شما نگفتم عقده ای ، پس الکی به خودت نگیر.
سوماً عقده ای و بی منطق اون کسی هست که چون نتیجه ی انتخابات به نفعش نبوده ، تهمت می زنه ، اعتراض می کنه و مثل ولگردا راه میفته تو خیابون.

بازگشت به بالا

PAIOM
سرباز صفر

14 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 70
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 01:16:43    موضوع مطلب:

rasa_khole مي نويسد:
واسم جای تعجب داره که شما هنوز از این اقای به ظاهر درست کار و باطنا درغگو و توهمی طرفداری میکنید!!!
از گفتن کلمات دروغگو و یا توهمی به منزله ی توهین برداشت نکنید چون همه ی این کلمات این آقای رییس جمهور رو به طور کامل و واقعی توصیف میکنن.
میگید موسوی بد، قبول - میگید رفسنجانی بد، قبول - میگید خاتمی و دوم خردادی ها و کروبی و خیلی های دیگه بد، قبول، ولی چرا میگید این آقای احمدی ِ توهمی خوب؟
چهار سال پیش توی 50% پوستر ها و بیلبورد های تبلیغاتیش نوشته بود " نفت را بر سر سفره های مردم می آوریم "، همین الان برید ازش بپرسید که چی شد پس؟! مطمئن باشید میگه من؟ من این حرف رو زدم؟ اینا همش توطئه ی امریکاست.
این آقای ساده لوح و توهمی واقعا باورش شده که 24 میلیون رای داره، همین طور شما هایی که بهش رای دادید.
قبلا ها از آدم هایی به عنوان نصیحت شنیده بودم که آدمهای که نمیترسند یا شجاعند و یا اصلا نمیفهمند، خوب در مورد این آقا باید گفت که طرفداراش که دم از نترس بودنش میزنند بخاطر ِ اینه که این اقا اصلا نمیفهمه که چی به چیه!!!
حتما خیلی هاتون در مورد همجنسگرایی احمدی و مشایی شنیدید!!! هر روز که از این شایعه میگذره خود ِ احمدی نژاد داره یه کار میکنه که عموم ِ مردم باور کنند که این شایعه حقیقت داره، نمونه اش هم میشه به این عکس العملش نسبت به اژه ای و صفار هرندی دونست، چون از مشایی طرفداری نکردند بیرون گذاشته شدند، عکس العملی که به زبان عامیانه میشه گفت که دفاع از ناموس بوده، ناموسی به نام مشایی.
حرف برای زدن زیاده، چون تا دلتون بخواد این آقا دروغ زیاد گفته، ولی خدا رو شکر زمان ِ اندکی از عمر سیاسی ایشون مونده، به نظرم احتیاجی به این همه راهپیمایی آدم های محترم و با شعور نیست، چون این آقا از روی توهمی بودن و باور کردن اینکه 24 میلیون نفر بهش رای دادن، دستی دستی، عمر سیاسی خودش رو کوتاه میکنه.
انقلاب 57، مربوط به آدم های چشم بسته و کم سواد بود که چیزی از دموکراتیک نمیفهمیدند، اما الان فرزند های این آدم ها با چشمانی باز و فهمیدن دموکراتیک پا به عرصه گذاشتن، به امید ِ ایرانی پایدار و متحد و آرام.

(نظر ِ شما دو دوست محترم رو که خوندم دیدم واقعا مثل کپک سرتون رو کردید زیر برف، مسئله ای به این سادگی رو درک نمیکنید که وزارت اطلاعات و سازمان هایی از این قبیل که با دولت مرتبط هستند به سایت ها فشار وارد میکنند که بر علیه دولت چیزی نوشته نشه، اگر دوم خردادی ها قدرتی داشتند که الان مملکت این طور قاراشمیش نبود.
سازمانی به نام گرداب وجود داره زیر نظر وزارت اطلاعات، که به نوعی توی اینترنت به دنبال فیلتر کردن و دستگیری عوامل ضد دولت هستند، البته شایان ذکر ِ که سازمان هایی از این قبیل با نام های دیگه هم کم نیستند ولی این سازمان که زیر نظر وزارت اطلاعات است از همه معروف تر و عملی کننده تر از بقیه ی سازمانهاست.)

راستی، یکی از نمونه هاش هم میشه به خانوم آقای الهام، فاطمه رجبی اشاره کرد، که الحمدالله طرفدار ِ پر و پا قرص احمدیه، فکر نمیکنم بی شعور تر و بد دهان تر از این زن توی دولت و افراد وابسته به دولت وجود داشته باشه، به طوری که در سال 85 به آقای ضرغامی که در طرفداری از احمدی چیزی کم نداره با لحنی صحبت کرده که خود ِ دولت مجبور به فیلتر کردن این نامه در خبر گزاری های مختلف شده، نمونه ی این نامه در خبر گزاری ِ آفتاب:

البته نباید گفت، ولی در youtube اگر اسم این بانوی گرامی ِ اسلام !!! رو سرچ کنید متوجه میشید که این خانوم برای چی این قدر بد دهنه و چرا شایعاتی در مورد این خانوم و احمدی نژاد در اومده.
البته نمونه های بد دهنی این خانوم هم به دیگر افراد از جمله آقای موسوی خامنه هم موجوده در اینترنت، مثل:

باز هم احمدی عالیه؟!!!

خیلی واسم جالبه که شما که خودت هم قبول داری موسوی و هاشمی و ..... بد هستن ، بازم ازشون طرفداری می کنی.
هیچ می دونی چرا موسوی از تهمت " دروغ " برای احمدی نژاد استفاده کرد ؟ چون خودش بزرگترین دروغها رو گفته و بد ترین فریب کاری ها رو انجام داده. حتماً این ضرب المثل رو شنیدی که میگه : دست پیش گرفته که پس نیفته.
این ضرب المثل دقیقاً در مورد موسوی صدق می کنه.
یه کسی که این قدر دم از سید بودن خودش می زنه و به اون افتخار می کنه ، هیچ می دونه که اگه سید اشتباهی انجام بده دو برابر عذاب می شه ؟
چه دلیلی داره که یک سید برای رسیدن به قدرت این قدر تهمت بزنه و کاری بکنه که دشمنای کشورش رو خوشحال کنه ، طوری که حتی اسراییل هم ازش طرفداری می کنه.

خانم فاطمه رجبی هم عین واقعیت رو گفته : بنی صدر شرم و حیا داشت اما موسوی نه! بنی صدر مانند اوباش حامي موسوي به قتل و تخريب و به آتش‌كشيدن خیابانها دست نزد. بني‌صدر هرگز مثل موسوي پيشاپيش خيل هواداران راه نيفتاد و همسرش هرگز عهده‌دار شورش عليه كشور و مردم نشد.

تو هم که از طرفداراشی ، چیزی از خودش کم نداری و بیشتر از این نمیشه ازت انتظاری داشت.

نرود میخ آهنی در سنگ

بازگشت به بالا

max2000
گروهبان سوم

13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 866
امتياز: 234
تشکر کرده: 5
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: نمیدونم

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 01:36:17    موضوع مطلب:

[quote="PAIOM"]
ezrail مي نويسد:
mehran مي نويسد:

حدسم به يقين تبديل شد
عجب سياست نابي

جنبه ندارن. ، نه جنبه ی انتخابات ، نه جنبه ی حرف زدن. [/quote
....................................................................................................
.....................................................................................................

اره برادر من تو راست ميگي كه هر كاري ميكنن دوم خرداديها :roll:
ميشه بگي اين به قول تو عقده اي ها تا حالا چند نفرو كشتن به چند نفر تجاوز كردن
كدامشون ادعاي رابطه با عالم غيب و امامهارو داشتن :roll:
عزيز من عقده اي اون دولتدونه كه بسيجيهاي وحشيش را مثل حيوون به جون مردم
انداخت كه يك موقع حرف ااااااااااااااااااااااقاااااااااااااااااا زير سوال نره :x
دست برداريد بابا :x يا شما واقعا چشمتون را روي حقايق بستين يا جيره خورشونين :roll:

بازگشت به بالا

rasa_khole
سرباز صفر

28 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 6
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 02:17:14    موضوع مطلب:

PAIOM مي نويسد:

خیلی واسم جالبه که شما که خودت هم قبول داری موسوی و هاشمی و ..... بد هستن ، بازم ازشون طرفداری می کنی.

من گفتم اگر تمام ِ چیز هایی که تو میگی بد قبول عام باشه، بعدش هم که یه سوال کردم!
مثل دولتمردایی که ازشون طرفداری میکنی دور زدی سوالم رو.
PAIOM مي نويسد:

هیچ می دونی چرا موسوی از تهمت " دروغ " برای احمدی نژاد استفاده کرد ؟ چون خودش بزرگترین دروغها رو گفته و بد ترین فریب کاری ها رو انجام داده. حتماً این ضرب المثل رو شنیدی که میگه : دست پیش گرفته که پس نیفته.

من باز هم میگم، دلیلت برای اینکه میگی احمدی بهتره رو نگفتی، سفسطه کار ِ آسونیه، اگر دوست داشته باشی منم میتونم همین راه رو پیش بگیرم، ها؟
خدا رو شکر، پرونده ی هشت سال نخست وزیری موسوی هست، و چهار سال رییس جمهوریه اجمدی.
1. اگر هشت سال نخست وزیری موسوی بد بود، خوب، مربوط به ایشون نبود، توی کارنامه ی آقای خامنه ای بنویسید که الان امثال شما ها داد میزنند و فریاد و بانگ میکنند که " جانم فدای رهبر"، یا بهتر بگم، رییس جمهور سالهای نخست وزیری آقای موسوی، موسوی بد بود؟ خوب چرا رییس جمهور وقت عوضش نکرد؟ موسوی بد بود؟ چرا امامی که خدا رو شکر اون موقع بود از ایشون به خوبی یاد میکنند؟ امامی که شما و دیگر طرفدارای آقای احمدی قبولش دارید و اصلا خود ِ آقای احمدی به قولی ادامه دهنده ی راه ِ ایشونند!!!!
2. سن من قد نمیده که بخوام اون موقع ها رو طوری به یاد بیارم که بدونم تورم چطور بوده، اما از کسایی که میفهمیدن و میدونن سوال کردم که این چهار سال رو با اون هشت سال در نظر بگیرند، که در کدوم مورد تورم بیشتر بوده؟ تورمی که به قول ِ آقای کروبی ننه جونش هم میتونه بفهمه که تورم بالا رفته یا پایین.( من باب مقایسه بارز ترین مشکل خانوار و افراد اجتماع این رو گفتم)
3. از همین راه، یعنی پرسیدن و تحقیق به نا کارآمدی دولت احمدی نژاد و موسوی بپردازید، و یقینا اگر بی طرف بخوایید قضاوت کنید میگید موسوی کارآمد تر از احمدیه، چرا؟ چون زمان ایشون همه افراد حدالامکان درست انتخاب میشدند و به خوبی از سمت ایشون رهبری میشدند و نه مثل آقای احمدی دم دمی مزاج هی وزیر ها عوض بشند و یا اگر به ناموس ِ ایشون (مشایی) توهینی شد وزیری رو از کار بر کنار کنند.

اگر بخوام ادامه بدم خیلی میشه، به همین جا اکتفا میکنم.
من همچنان منتظر شنیدن دلیلتون برای طرفداری از بزرگ مرد توهم و خیال پردازی و دورغگویی هستم.

PAIOM مي نويسد:

یه کسی که این قدر دم از سید بودن خودش می زنه و به اون افتخار می کنه ، هیچ می دونه که اگه سید اشتباهی انجام بده دو برابر عذاب می شه ؟

تو همون سایت youtube یه کلیپ هست با این عنوان: "هاله نور - احمدی نژاد"
دیدید؟ مطمئنا آقای احمدی نژاد و آیت الله جوادی آملی توش کاملا مشخصند، کسی که میاد این طوری عوام فریبی میکنه رو چی میگید؟
موسوی گفته که در انتخابات برده، هنوز هم پای حرفش هست و خواهد بود، اما این آقای به ظاهر محترم که این همه اسناد و مدرک در موردش هست، حتی از شبکه ی یک سیما ی جمهوری اسلامی یه گزارش از خبرنگار کامران نجف زاده در موردش هست، این واقعیت رو کتمان میکنه که همچین حرفی زده، خوبه که یک دولتمرد اول فکر کنه و بعد حرف بزنه، و نه اول حرف بزنه و فکر کنه، و وقتی به مسخره بودن حرفش ایمان پیدا کرد اون رو کتمان بکنه، این فقط نمونه ای از حرف های مسخره و دورغ این آقاست.
دنبال بهانه از آقای موسوی نباشید، چون اگر بهانه ای بود آقای رییس جمهور ِ شما توی مناظره های انتخاباتی دست به دامن این و اون و حرف زدن از دیگران به عنوان حامی ِ موسوی نمی شد، پس بی خود زحمت به خرج ندید.

PAIOM مي نويسد:

چه دلیلی داره که یک سید برای رسیدن به قدرت این قدر تهمت بزنه و کاری بکنه که دشمنای کشورش رو خوشحال کنه ، طوری که حتی اسراییل هم ازش طرفداری می کنه.

خوب شد که از سید بودن حرف زدی، روزهای بعد از انتخابات رو یادته؟ که توی میدون ولیعصر قرار بود جنبش سبز جمع بشه ولی احمدی طرفداراش رو کشوند اونجا؟
توی اون حرف هایی که زد برگشت گفت من هم "سید" م، ولی بعد که فهمید چرت گفته برگشت گفت البته از طرف مادری، که میشه چی؟ میشه میر!!!!!! محمود احمدی نژاد !!!!!!!!!

PAIOM مي نويسد:

خانم فاطمه رجبی هم عین واقعیت رو گفته : بنی صدر شرم و حیا داشت اما موسوی نه! بنی صدر مانند اوباش حامي موسوي به قتل و تخريب و به آتش‌كشيدن خیابانها دست نزد. بني‌صدر هرگز مثل موسوي پيشاپيش خيل هواداران راه نيفتاد و همسرش هرگز عهده‌دار شورش عليه كشور و مردم نشد.

تو هم که از طرفداراشی ، چیزی از خودش کم نداری و بیشتر از این نمیشه ازت انتظاری داشت.

نرود میخ آهنی در سنگ

ابایی ندارم که بگم طرفدار ِ آقای موسوی ام، و اینکه من مسئول فکر کردن دیگران نیستم.
فقط من باب تذکر، سایتی وجود داره به نام ویکی پدیا؛ معروفه به دایره المعارف اینترنتی، در مورد ِ همه چیز توش پیدا میشه، توی اون سایت که همه ی دنیا قبولش دارند و میدونند که سعی میکنند که کاملا بیطرفانه قضاوت و منعکس کنند بر خلاف رسانه هایی مثل صدا و سیما، اگر اسم این فرد یعنی فاطمه رجبی رو سرچ کنید توش میتونید بخونید که این زن رو همه متهم به بد دهنی و بی اخلاقی و حتی متهم به داشتن مشکلات روحی کردند، به نوعی که پدر ایشون هم از ایشون گلایه هایی رو کرده من باب مقالاتی که نوشتند، همچنین از سوی دولت چند باری روزنامه و سایت رسمی ایشون توقیف و فیلتر شده، و گاهی اوقات به بستن کامل آنها هم رسیده، حال موافق بودن با چنین فردی که مشروعیتش به زیر سوال میره کار عاقلانه ایه؟!!
به نظر تو زنی مثل زهرا رهنورد، که خودش به عنوان یکی از فعالین در جامعه محسوب میشه از شوهرش، و از کسی که کاندیدای ریاست جمهوری بوده طرفداری بکنه عیب داره؟
که اگر بگی آره، پس مشخص میشه که طرز فکرت به سمت افراد و گروه هایی مانند طالبان هستش که عقیده دارند که زن فقط برای خونه و نگهداری از بچه ها و کارهای منزل آفریده شده، و اگر بگی نه، قبول داشتن این حرف فاطمه رجبی زیر سوال میره!!
پس تقریبا مشخص میشه که بیشتر طرفدار های این اقای احمدی، که من با خیلی از اونها برخورد و نشست داشتم، افرادی عشق سرعت و هیجانن که به نوعیدر شرایطی متفاوت اتمسفر و یا جو آن محیط و شرایط آنها رو احاطه میکنه و کورکورانه موجب طرفداری این آدم ها میشه، به عبارت ساده تر: طرفداری این قبیل از آدم ها مثل ِ شما از روی جو گرفتگی و کورکورانه و به دور از عقل و منطق هست.

باز هم هر وقت ماهی رو از اب بگیری دیر نیست.

بازگشت به بالا

ezrail
ستوان دوم

7 آذر ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2737
امتياز: 4404
تشکر کرده: 2
تشکر شده 37 بار در 28 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 10:01:37    موضوع مطلب:

PAIOM مي نويسد:
rasa_khole مي نويسد:

باز هم احمدی عالیه؟!!!

این ضرب المثل دقیقاً در مورد موسوی صدق می کنه.

نرود میخ آهنی در سنگ

:roll: گل گفتي داداش :roll: :roll: :roll:

در ضمن جناب آقايrasa_khole شما در حرفاتون چنين حرفي زديد:

دوست عزيز اين شما هستيد كه مثل كپك سرتون زير برفه
شما يه نگاهي تالار اين سايت بنداز خودت ديگه همه چيز رو مي فهمي
شما يه تاپيك بزار و عكس احمدي رو بزار توش ببين چه اتفاقي مي افته
در عرض 5 دقيقه تاپيك ناپديد ميشه

به نظر شما اين يعني چي

بازگشت به بالا

vahid000
سرباز یکم

23 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 219
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 10:15:51    موضوع مطلب:

در دوران نخست وزیری موسوی تورم خیلی بالا نبود حتی آخرای جنگ کلی ارزونی بود ولی این ارزونی ها به خاطر خفن بودن نخست وزیر نبود بلکه به خاطر یارانه ای سنگینی بود که دولت به کارخانه ها میداد.
این یارانه های سنگین و پخش دلار 7 تومانی بین مردم (بکیش رئیس شرکت بابام که اون موقع با همین دلار های 7 تومنی پول دار شده و هنوز هم هست)
باعث خالی شدن خزانه شد.
وقتی خزانه خالی شد این آقا به امام نامه داد که خزانه ته دبگ هم نداره. حالا اون موقع ابران توی جنگ بهترین موقعیت را داشت که حتی عربستان حاضر شده بود تمام خسارت ایران را یدهد ولی ایران از جنگ دست بکشد. ولی به علت خالی بودن خزانه ایران نمی تونست به جنگ ادامه بدهد به خاطر همین امام فطعنامه 598 سازمان ملل را پذیرفت تا قبل از ابن که گند کار موسوی در بیاد جنگ تموم بشود. ( همون قضیه نوشیدن جام زهر)
حالا به نظر شما احمدی نژاد بیش تر گند زده با ابن آقا که خون دل خوردن 8 ساله مردم ایران را به هدر داد.

بازگشت به بالا

ezrail
ستوان دوم

7 آذر ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2737
امتياز: 4404
تشکر کرده: 2
تشکر شده 37 بار در 28 پست

ارسال شده در: سه شنبه، 6 مرداد ماه ، 1388 10:39:07    موضوع مطلب:

vahid000 مي نويسد:
در دوران نخست وزیری موسوی تورم خیلی بالا نبود حتی آخرای جنگ کلی ارزونی بود ولی این ارزونی ها به خاطر خفن بودن نخست وزیر نبود بلکه به خاطر یارانه ای سنگینی بود که دولت به کارخانه ها میداد.
این یارانه های سنگین و پخش دلار 7 تومانی بین مردم (بکیش رئیس شرکت بابام که اون موقع با همین دلار های 7 تومنی پول دار شده و هنوز هم هست)
باعث خالی شدن خزانه شد.
وقتی خزانه خالی شد این آقا به امام نامه داد که خزانه ته دبگ هم نداره. حالا اون موقع ابران توی جنگ بهترین موقعیت را داشت که حتی عربستان حاضر شده بود تمام خسارت ایران را یدهد ولی ایران از جنگ دست بکشد. ولی به علت خالی بودن خزانه ایران نمی تونست به جنگ ادامه بدهد به خاطر همین امام فطعنامه 598 سازمان ملل را پذیرفت تا قبل از ابن که گند کار موسوی در بیاد جنگ تموم بشود. ( همون قضیه نوشیدن جام زهر)
حالا به نظر شما احمدی نژاد بیش تر گند زده با ابن آقا که خون دل خوردن 8 ساله مردم ایران را به هدر داد.

:roll: جالب بود اما كو گوش شنوا

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   

tikdownload.com صفحه اول انجمن -> کلیپ و عکس برای موبایل

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي
صفحه 4 از 6

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت